Ontwikkeling

Het afgelopen half jaar ben ik bezig geweest met het bouwen van websites, eigenwijs als ik ben, heb ik steeds geprobeerd alles met notepad en VI te maken door daarin gewoon simpel HTML en PHP in te kloppen. Dat lukt op zich best goed, kijk maar eens op www.windchimes.nl

MAAR….
De laatste anderhalve maand ben ik me gaan verdiepen in WordPress. En daarmee is er een nieuwe wereld voor me open gegaan. Het leuke aan WordPress is dat er een grote community over heel de wereld mee bezig is om allerlei plugins en templates te maken. Ik ben nu bezig mijn websites over te zetten in WordPress. De eerste is www.2dehands-boek.nl en de tweede is www.alexandraas.nl
Daarop ben ik bezig allerlei plugins te testen, er zijn plugins voor van alles en nog wat. Plugins voor chaching, compressing, SEO of bijvoorbeeld een gastenboek, of om je berichten te delen op allerlei social media, of om statistieken bij te houden.

De komende tijd zal me duidelijk worden welke plugins ik wil houden en welke ik vergeet. En die zal ik hier bespreken.

Dit bericht is geplaatst in Wordpress. Bookmark de permalink.