SEO

SEO, wat er allemaal van invloed is. Ik was laatst op een seminar over websites. Er was veel te doen over SEO search engine optimization. Snibbets, zoekwoorden, meta description,  backlinks, social.

Vanavond gekeken hoe één van onze site het doet. Zoekwoorden “Griekse Kruidenmixen” www.alexandraas.nl is nummer één. Dus blijkbaar doen we wat heel goed met dat zoekwoord.

Op dit moment ben ik de oude HTML handwerksite aan het omzetten in WordPress. En ik doe overal wat ik gedaan heb met die zoekwoorden, allen moet het er nu beter uitzien in de “snibbits”. Snibbits is of zijn hoe een zoekresultaat wordt weergegeven in een zoekmachine. WordPress heeft plugins waarmee je vooraf kan zien hoe je zoekresultaat er uit ziet. Ik zal vast nog veel meer ontdekken, maar de plugins voor WordPress maken alles veel makkelijker.

Dit bericht is geplaatst in SEO. Bookmark de permalink.